Blog
blog fara poza

Ghinionul si oceanul

Autor Cocidius
Publicat pe 03/05/2019
16 comentarii

Am o ciuda pa astia de-au inventat buzunarul de la piept,la camasa,tricou,bluza,ce-o mai fi.La sacou nu,ca ala e bun,ala de interior zic,ca mai ascunzi una alta de ochii lumii,un prezervativ,o bomboana,un biletel de la iubi,si chiar si telefonul,ca nu se pierde asa usor.Dar sa va spun de ce mi-e ciuda pa astia.Pai daca nu faceau ei buzunar la piept la camasa mea,eu nu mai puneam telefonul acolo,si puteam sa ma uit linistit peste bariera la pestii aia de se scaldau in mare.Si asa,tot linistit m-am uitat,nu zic nu,dar cand m-am aplecat sa vad mai bine cum se pupa pestii,telefonul tzusti din jeb,apoi baldabac in apa,de-au fugit saracii pesti vreo patru mile spre Australia.Eu am incercat sa-l prind,dar din cauza de echilibru si fiindca apa era uda,am renuntat.Si s-a dus...Ma tot gandesc acuma cum sa-l recuperez,pentru ca iubi isi tinea nr. ei de tel in telefonul acela,ca sa o sun cand vreau sa bem cafea la mine in camera.Care are si pat,dar nu e asa necesar,ca mai sunt si alte mobile.
Imi spunea mie o tovarasa de geogra,ca fiecare apa mica se varsa in una mai mare.Adica paraul in rau,raul in fluviu,care se varsa in mare,iar marea in ocean.Da! Si lacul in putz! Bine,asa cred eu,ca la asta cu lacul am cam lipsit...Tot ce ar trebui sa fac,ar fi sa merg la varsare,si acolo sa astept telefonul...Dar am intrebat pe aici si cica asta nu e mare,ca e ocean,care nu stiu unde se varsa,ca eu din clasa a patra m-am dus in armata,si tovarasa a iesit la pensie.Dar cred io ca oceanul,fiind el asa mare,n-are unde sa se mai verse,numa cand se nerveaza el si se face tsunami.Noroc ca nu se nerveaza asa des...Sau ghinion,ca perd nr lu’ iubi definitiv si pentru totdeauna,si nu o sa mai bem cafea...Ar mai fi o sansa,sa-l inghita vreun peste,iar eu sa prind tocmai pestele ala.Nici nu-mi trebe sa fie de aur,pe cuvant,doar sa-mi gasesc telefonul,da ce zic io telefon,daca-mi da nr lu iubi,i-l las lui.Gata,ma duc sa-mi cumpar undita! Vad io ce prind!
P.S.
Asta nu-i un pamflet,ca n-are cum,e tragicomedie,adica partea tragica de la comedie.Hai Pa,ma duc sa leg carlige!
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Ai de mine! Te pomenesti ca l-o fi chemat la cafea nebuna! Nu mi-a recunoscut vocea,numai asa se iexplica,ca n-ar face ea asa ceva....sadPublicat Acum peste 2 luni

Merci Moon!Publicat Acum peste 2 luni

Buna să îți fie ziulica...happy
Eu cu pescuitul...ca baba și mitralierahee hee Da-mi place pestele mult de tot.batting eyelashes
Te citesc de fiece data...cu aceeași plăcere.good luckPublicat Acum peste 2 luni

Si, mai ales, de ce! laughingPublicat Acum peste 2 luni

Mai bine nud,ca n-ai unde sa tii telefonul,decat in manalaughingPublicat Acum peste 2 luni

In primul rand!winkingPublicat Acum peste 2 luni

De toate!Publicat Acum peste 2 luni

rolling on the floorPublicat Acum peste 2 luni

Cass,spwr sa nu apara vreun caz de....pescus captivus,sa-i mai am si pe constiintalaughingPublicat Acum peste 2 luni

Bubu,tare fericit sunt ca ti-ai pus iarasi poza!love struck

Autentificare