Blog
blog fara poza

Contradictii

Autor DorD2
Publicat pe 31/08/2019
9 comentarii

De ce oamenilor le place sa minta, sa-si creeze o imagine falsa, iar atunci cand faptele ii tradeaza si sunt prinsi incep sa-l jigneasca pe cel care ii trage de maneca?? Nu-i mai usor sa-si recunoasca vina si sa le prezinte motivul pt care au ales sa faca asa si poate sa accepte si ajutorul celor care vor sa-i ajute??

Oamenii au devenit atat de slabi/ lasi, incat doar zidurile de beton, iar mai nou, zidurile create de internet ii mai poate ascunde pt moment??
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Nu ne facem nimic...Ii lasam asa cum sunt si incercam sa ii ocolim...Hm, se prea poate ca uneori sa cadem in cursa...Pana la urma fiecare are intentiile sale..De ex. doi oamni casatoriti care isi cauta alinare unul la altul...sau ma rog, ce isi cauta...

Daca vreti sa ii schimbati, va mai trebuie o viata..happyPublicat Acum peste 2 luni

Lipsesc si la barbati, dar si la femei. Ce ne facem?? Ar trebui sa ne reeducam.Publicat Acum peste 2 luni

Caracterul frumos si Respectul (Cei 7 ani de acasa) lipsesc...de aceea.Publicat Acum peste 2 luni

Dar de ce minciuna este mult mai raspandita decat adevarul?? Peste tot vad persoane care adora sinceritatea, insa prima fraza spusa este o minciuna. winkingPublicat Acum peste 2 luni

Ne place sau nu, minciuna face parte din viata.
Realitatea nu inseamna adevar.Publicat Acum peste 2 luni

Si de ce femeile sunt atrase tocmai de acesti tipi, care mint frumos?? happy Imi povestea la un moment dat o tipa ca incepuse sa banuiasca ca tipul ar mai avea o relatie mai veche, dar totusi ii placea cum gasea el minciunele la tot felul de situatii despre care tipa in intreba.Publicat Acum peste 2 luni

V-ati gandit ca unii oameni chiar cred in imaginea aceea falsa pe care o au despre sine ?
Traiesc o adevarata dedublare, in care isi imagineaza ca ceea ce au ascuns in profilele lor mincinoase este adevarul pur !

Exista indivizi care - desi, au cumparat diplome universitare - se considera intelectuali rafinati.
Chiar se cred - desi, nici sa scrie corect nu sunt in stare (si ei declara ca au doctorate) !

Exista cate unul (trecut bine de 50 de ani) care se prezinta drept "tanar atragator".
Bine, nu spune nici ce anume atrage... Si nici incotro !
Tineretea se incheie cand nu te mai intrebi: "De ce asa si nu altfel ?" Dupa aceea, cand incepi sa accepti ce e in jur, esti matur sadea.

Si cred ca cel mai grav este cand atunci cand un om deja casatorit vine si spune ca este "single", pe un site de matrimoniale.
Isi cauta o relatie (de regula - strict sexuala) in afara propriei casnicii nefericite - doar ca omite sa-si anunte, in prealabil, nevasta actuala ca ar dori sa se desparta. (Pentru ca - in realitate - nici nu doreste asa ceva. )

Oare, acesti indivizi stiu si faptul ca inselaciunea este prevazuta si in Codul Penal ?
O sa va intrebati: Care a fost paguba care s-a produs ? Ce, a murit careva ?
Ati irosit timpul, increderea, sperantele unei persoane care merita sa gaseasca un om mai bun ca voi (mai corect, mai implicat, care chiar isi doreste o relatie adevarata). Cu alte cuvinte, incercati sa va bateti joc de un om care a venit cu ganduri cinstite pe acest site... "Socializare" - cu date mincinoase.
Asa ca, dragutilor care va prefaceti ca sunteti singuri pe lume si neconsolati, tineti minte urmatorul aspect: femeile pe care incercati sa le inselati va pot da peste cap casatoriile nefericite in care va complaceti, imediat ce va afla datele reale.
Iar o femeie - atunci cand iubeste - afla tot ce vrea ! (Aviz amatorilor de iubiri de weekend/ vacanta/..., pana ce sunt depistati !)
Chiar ma gandeam sa scriu o parte din povestile astea: la cati casatoriti am demascat doar din conversatii, am material destul pentru o carte de nuvele si schite. Poate ca as si ajuta unele femei, care nu au nicio banuiala ca barbatii respectivi sa balanseaza intre doua relatii, fara sa creada in niciuna dintre ele !Publicat Acum peste 2 luni

Cine slujeste banul asa se comporta. Si-s muuulte persoane. Si-s saturat de ele. big grin As lua o bomba si le-as trimite pe Marte. happy))Publicat Acum peste 2 luni

Omul prins cu minciuna resimte o brusca frustrare,,,care il poate face agresiv..si pe multi ii facehappy

N-am prea vazut oameni care sa ceara ajutor...mai degraba construiesc povesti cu care incearca sa insele, decat sa ceara ajutor direct..Sau mai exact, inainte sa ceara ajutor, cineva ar trebui sa realizeze ca are o problema..Probabil ca singura problema constientizata de catre unii/unele, e lipsa de banihappy)) Ba mai mult, unii sau poate multi arunca vina pe altii pentru propriile probleme...E un mecanism de protejare a Euluihappy

Autentificare