Blog

o onomastica mai altfel

Autor dinny
Publicat pe 23/04/2019
7 comentarii

Ce am inteles eu azi la birou – cand basculam in gurita bomboane de la sarbatoriti- ca serbam onomastica de Sf. Gheorghe dar, de fapt, nu o serbam si la biserica. Ca se va serba a doua zi de Paste, cand se va citi si slujba . Din cauza de post, semnificatie , sobrietatea Saptamanii Mari, daca pica hramuri se serbeaza de obicei de Florii. Dar BOR a mutat sarbatoarea sfantului Gheorghe a doua zi de Paste. Dar avem voie sa zicem la multi ani si urari sarbatoritilor. Asa a zis purtatorul de cuvant BOR.

Deci, eu am zis la multi ani astazi... si am mancat si bomboane.

Cum avem si noi un sarbatorit pe bloguri, unul stiu eu dar poate sunt mai multi, zic sa facem un blog mai sobru – urarile sa fie totusi vesele- fara muzica lautareasca, dar cu vorba buna. Ca nu strica. Tort , ce sa fie? Mai sigur caut un cozonac de post, ca Geo e oricum vegetarian sau vegan sau ce “...an” stie el mai bine. Adica el oricum tine post tot timpul. Dar posteste original, adica la terase.

Daca nu putem serba dincolo, serbam si noi pe unde putem , adica aici, mai restrans. Nu stiu daca Geo +Gica = Gicageo are cont si pe aici. Dar poate citi si din off.

Declar deschisa aniversarea mai sobra si tai o felie de cozonac de post si deschid seria urarilor onomastice . Daca mai stiti si alti bloguitori cu onomastica azi, sa le zicem si lor La Multi Ani cu sanatate, iubire, noroc si tot ce isi mai doresc ei! Si tuturor celor care aveti sarbatoriti, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Sampania si dansul pe 29. mai e putin!
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

... nu , cozonacul nu e facut de mine happy da' ce delicat esti happyPublicat Acum peste 2 luni

Cass, bun asa! fain. am ascultat cu placere happy thumbs up

v-a transmis Geo multumiri. zise ca nu are cont aici si va imbratisati cu totii cand revenim pe site-ul mama.Publicat Acum peste 2 luni

La multi ani, Gheorghe!
https://youtube.com/watch?v=_P3AIprY7PE
Nu pot uita cand, acum 2 ani, te-am vazut umplând un parc intreg, aparand imbracat intr-un sacou ponosit. Iar la final, lumea refuza sa accepte ca spectacolul s-a incheiat si nu dorea sa se ridice si sa plece. Ne-ai tintuit.
La multi ani, maestre!Publicat Acum peste 2 luni

la serviciu, nu fac lobby. e simplu. de zi aniversara sau onomastica, vine sarbatorita / sarbatoritul cu o bomboana , prajitura, acadea - de placere - si noi il felicitam si basculam bunataturile. mai cantam si un la multi ani pe trei voci, cei care au.

in cazul zilei de azi, blogul e explicit. avem sarbatorit dintre colegii de bloguri, serbam pe unde putem. chestia cu de ce nu se serbeaza azi in biserica si pe 29 am pus-o ca sa nu imi aud vorbe ca de ce acum si nu pe 29 etc. pana la urma e la liber - daca vrei sa transmiti cuiva un gand sau nu. happy

bombonicile virtuale nu ma pasioneaza ca nu sunt reale sad

cred ca am explicat destul. noapte buna! wavePublicat Acum peste 2 luni

da. in vin rosu, secPublicat Acum peste 2 luni

La multi ani, Gică, vino sa te îmbrățișez! big hugPublicat Acum peste 2 luni

La multi ani, Gica! Hai sa te scot la o terasa!

Autentificare