Blog
poza autor blog

Ambiguitati de identitate

Autor Freida
Publicat pe 13/06/2021
3 comentarii

In vara asta s-a intamplat ca am stat la plaja, dupa foarte multi ani in care am avut bronz de tractorist...Oricum, pe fata si pe brate m-am bronzat bine, bine...Bronzul meu arata asa, rosu inchis in prima zi si pe urma maro inchis..

Mi-a crescut si parul...e destul de lung...Azi am fost luat drept tailandeza, caci am umblat si cu masca, si fara masca...Dar va spun sincer ca nu ma stiu la tagalog..

Acum vreo doi ani in vara o colega de la munca mi-a zis ca arat ca o spanioloiaca. Cred ca aveam si ceva cercei circulari sau atarnatori...

Pe plaiurile natale insa, pe timp de vara eram luata drept rroma , mai ales daca imi trageam si o bluza rosu apris si pasional..Rroma pentru ca na, intelegeti, conceptul e mai la indemana cetateanului...

Eu ma stiu de romanca, pe mine si pe tot neamul meu, ba chiar de daco-geta inversunata. Fenomenul de identificare cu astfel de natii, precum cele mai sus citate, mi se intampla numai vara, dar totusi, io cre' ca trebuie sa-m fac si un test ADN, caci cine stie ce or fi facut stramosii mei happy)))
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Eu nu stiu daca stiu destule evenimente traite de ai mei, cei din trecut, insa stiu ca au avut un soi de gena ...calatoarehappy Plecat de acasa, din casa parinteasca pe alt continent, si chiar si alte plecari , chiar daca tot in tara. O gena de rebelinue si de luat viata in propriile maini...

Se spune ca virgula caracteristicile fizice se transmit pana la a saptea generatie...Probabil si naravurilehappy Nu stiu..Si se mai spune ca pacatele stramosilor se rasfrang pe cei care vin...Apropo de karma..



Publicat Acum peste 2 luni

Stii, eu sunt inca curioasa...Nu cred ca am gene de greci ...Stiu despre ai mei pana la strabunici, si si acolo partial ( si numai din partea mamei), caci urmele unora se pierd dupa primul razboi mondial..Iar din partea cealalta nu stiu mai mult de bunici. Stiu doar ca foarte multi din acel sat purtau acelasi nume de familie...Erau rude cu totii. Si am regasit numele si in Germania si SUA.



Publicat Acum peste 2 luni

Pe mine ma amuza aceste false identificari. Mi s-a intamplat de mai multe ori si probabil mi se va mai intampla..

Un video interesant:

https://youtu.be/tJ_gkysMFp0

Autentificare