Blog
poza autor blog

Amalgam

Autor Freida
Publicat pe 04/05/2021
3 comentarii

Vreme calda si placuta...N-am avut chef de gatit, asa ca mi-am aruncat o pizza in cuptor si gata...

Am vazut un film politist taiwanez, o mixtura interesanta de film politist cu reincarnarea sufletului, transfer de suflet, memorie...Actiune si reactiune..karma..

Intre timp citesc despre testari, pasapoarte galbene si verzi, ce si cum si de cand...
Eu nu ma mai simt libera si stau sa ma gandesc cum sa fac...Sunt prinsa intre lumea mea veche si cea noua..Imi fac griji..

Oameni din tara imi spun cum ca vor sa plece, caci poate pe aici ar merge lucrurile mai bine...Altii ma cheama inapoi..Pandemia asta a rasturnat lumea cu susu-n jos..

Chiar am inteles ca sunt oameni care citesc aceste bloguri...Ele nu ar trebui sa fie ca despre mine, ci despre viata, oameni, ne-oameni, dragoste, entuziasme, iluzii, greseli, consolari,cautari...Nu ma pricep la poezie, stiu doar sa spun lucrurilor pe nume..

In timp am dat de oameni care se dau a fi cu suflet frumos...Si nu sunt...Doar spoiti la suprafata, vor sa se simta ei asa...Dar de fapt i-a murdarit si infierat viata, i-a facut urati, spurcati la gura, haini, ingamfati, aroganti. Poate e aroganta tineretii si atotputerniciei ei..Sau poate numai nesimtire si proasta crestere. Iar extrema o stiti deja: psihopatia..

Mai e si maine o zi..
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Ei, eu ma intreb cum o sa ma mai circulam in afara granitelor...Intr=o zi poate ni se cere si la job pasaportul de vaccinare...

Sa-ti fie de bine cu ceapa verdehappy



Publicat Acum peste 2 luni

Pentru cine stie germana:

https://****.oe24.at/oesterreich/chronik/chaos-um-den-gruenen-pass/475886649



Publicat Acum peste 2 luni

Ideea este cam asa: accesul in hoteluri, localuri , muzee va fi posibil doar cu pasaport de vaccinare, sau cu dovada de test negativ, pe telefon daca se poate, cu codul de rigoare...Ori cu dovada ca te-ai insanatosit dupa infectia cu covid...

Deci...

Autentificare