Blog
poza autor blog

Despre dragoste

Autor Freida
Publicat pe 03/05/2021
6 comentarii

Ca sa traiesti dragostea, nu trebuie sa fii perfect. Doar sa intalnesti persoana potrivita tie si care iti poate impartasi sentimentele. Si daca ai, ai avut sansa sa intalnesti in aceasta viata o astfel de persoana, atunci te poti considera fericit. E simplu ca buna ziua..

Pe profile gasesti intregi pomelnice de insusiri pe care persoana cu pricina le asteapta de la o alta persoana...Mda, textul de la descriere ar trebui sa fie ca un filtru de selectie...

Uneori asteptarile unora sunt atat de aprige, incat ai spune ca fac selectie pentru cine stie ce joburi speciale si pentru conditii (de muncahappy) ) deosebitehappy, carora nu orice muritor de rand le poate face fata...

Desigur ca trebuie sa existe similitudini , dar si complementaritati...si mai ales rezonante..

Si cel mai important lucru: trebuie sa existe disponibilitate...Ma uit la cei mai tineri, si mai ales din viata reala...Sunt tineri si plini de energie si de sperante si dorinte si vointe..Traiesc din plin, au planuri si vise si se arunca inainte cu energie si cu mintea si sufletul plin..Am in minte niste familii tinere din viata reala...Au mers inainte cu planuri clare..Si-au gasit si persoana potrivita de care au ales sa-si lege destinul.

Sunt la kilometri distanta....In utlimii 20-25 de ani s-au intamplat multe...

Nu stiu daca intamplari sporadice iti mai pot umple bateria..Cel putin nu mie..."Trairile" de moment, la mare moda acuma, nu pot avea deloc un efect pozitiv asupra mea...O iubire de o vara? Ce sa fac cu ea? Un ciob de aruncat in sac? De ascuns in nisip pentru totdeauna?...Din cioburi nu poti face un intreg, decat unul cu sparturi..
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Era mai demult un plugusor cu toate prescurtarile de pe chat...Nu-l mai gaseschappy



Publicat Acum peste 2 luni

Nu este tocmai de sezon, dar iti recomand un blog pentru new entry in epoca digitalizariihappy

https://textecomice.wordpress.com/2012/1 … odie/



Publicat Acum peste 2 luni

Jargonul online adica...

cf? hey! un pik/ brb/ how are u? And u? etc



Publicat Acum peste 2 luni

Diana, da' tu nu vrei sa te digitalizezi?laughing



Publicat Acum peste 2 luni

Referindu-ma la cei tineri care si-au ales drumul, spun doar atat: ma bucur pentru ei ca ei cred in ceea cea fac si in drumul pe care l-au ales...si cu cine au ales...As fi avut si eu pareri de un fel sau de alt fel...Dar nu mi le-am prea exprimat...Caci viata mea a fost a mea, viata lor e viata lor..

Inca nu au vazut partea urata a vietii si mi-as dori sa nici o nu o vada, daca s-ar putea...Ma uit la ei si la stralucirea lor tinereasca si frumoasa si ma bucur pentru eihappy



Publicat Acum peste 2 luni

Cei mai tineri ar spune probabil ca trebuie sa iti asumi riscuri...Da, desigur...Insa eu astazi imi mai asum doar riscuri calculate, caci nu imi mai permit la anii mei riscuri...necalculate..

Autentificare