Blog
poza autor blog

Rambo

Autor Freida
Publicat pe 01/05/2021
13 comentarii

Dupa executarea silita a cererii de slujba, am purces mai departe in cautare...Vorba aceea, ce nu aduce anul, aduce ceasul, adica am dat de Rambo...

Rambo e un barbat misto, divortat din cauza de adulter (adica el a comis adulter), inteligent, plin de vorbe profunde si de duh, avand vesnic pe limba o replica inteligenta si plina de profunzime si subtilitate. Rambo are si un profund simt de observatie...de te minuneaza.

Va dati seama ca m-a umplut de complimente de rang extrem, adica sunt o tipa extraordinara in tot ceea ce fac, am un simt de observatie extraordinar, am o inteligenta extraordinara, sunt fantastica, bombastica, ce mai!

Rambo vorbeste mult , caci se pare ca e nevorbit de o vreme...si in principiu mi-a creionat genul de femeie dupe care tanjeste fiinta sa profunda...E vorba de inteligenta , dar si de o profunda inteligenta emotionala, totul invartindu-se in jurul esentei femeii si barbatului, adeca sxul..

Desigur ca am apucat sa spun si eu ceva, dupe care am primit complimentele de excelenta...incat am ajus sa ma gandesc daca nu cumva sunt o geniala..

Rambo a tinut sa-mi arate toate produsele de calitate ultra pe care si le achizitioneaza...adica, pardon, calitate , dom'le, nu orisice ciuruc!...Si pana la urma discutia noastra profunda a ajuns ca arate ca un puseu demonstrativ de calitate al lui Rambo si in jurul eternei dureri a omenirii, adeca sxul...Care era si marea durere a lui Rambo...adeca inteligenta , da' mai intai cu sx..

Spre deosebire de cererea anterioara, de la blogul anterior, Rambo vedea in mine femeia perfecta si extraordinara, adica care sa il cazeze cand isi gaseste el slujba la Viana..

Am petrecut cu Rambo o seara si o dimineata, dupe care s-a rupt filmul (telefonic), caci Rambo isi facuse alte planuri si nu mai asculta ce spuneam eu, dupe care am inchis inopinat telefonul..

Asa ca nu am apucat sa-i mai fac alte urari...

Acesta este aproape un pamflethappy A se trata ca atarehappy

Prin urmare Paste fericit!happy
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Vezi tu, Diana, eu nu pot sta in calea fericirii nimanuihappy



Publicat Acum peste 2 luni

Rambo voia si perspectiva...Acuma nu stiu daca perspectiva cu varianta depaseste marginea patului..



Publicat Acum peste 2 luni

Nu cont fake...Ziceam doar ca avea alta alternativa, mai la indemana, usor accesibila...ma intelegi,nu? Varianta nu are domiciliu in Viena, e loco , acolo la el...



Publicat Acum peste 2 luni

Indiferent cum e pandemia, mincinoasa sau nu, e vorba de consecinte...limitarea circulatiei cetateanului, restrictii de tot felul, sechestru de buna voie in casa...etc..



Publicat Acum peste 2 luni

Ah, Rambo lucra acuma la varianta de rezerva, sunt convinsa!laughing



Publicat Acum peste 2 luni

In primul rand astept sa se termine povestea asta cu pandemia.happy



Publicat Acum peste 2 luni

Daca ma intrebi de Rambo, nu am nici un regret ca l-am ejectathappy...Poate el crede ca eu nu stiu ce am pierdut...Insa eu stiu: nimic!



Publicat Acum peste 2 luni

Nu, esenta mea nu o uit nicidecum...Dimpotriva, se cristalizeaza tot mai bine...

Am cateva regrete, dar nu ca mi-as fi risipit viata cu un ins care nu merita eforturile mele..Am altfel de regrete...desi mai exista timp pentru unele lucruri...



Publicat Acum peste 2 luni

Da, Diana...Cred ca si eu..Azi ma intereseaza ce am eu nevoie si imi pasa mai mult de mine...



Publicat Acum peste 2 luni

Eh, Diana...ce vor barbatii....

Autentificare