Blog
poza autor blog

Sfarsitul unei relatii

Autor Freida
Publicat pe 14/04/2021
2 comentarii

Sa termini frumos si civilizat o relatie este o arta.

Oamenii sunt incarcati de stari emotionale , negative mai ales spre sfarsitul relatiei. De cele mai multe ori ei au acumulat frustrari, nemultumiri, au o sacosa plina de reprosuri pe care simt ca trebuie sa le arunce in fata celuilalt. Si de cele mai multe ori se intampla asa. Celalalt nu recunoaste si vede barnele sau paiele din ochiul celuilalt etc. Se spune ca ambii ar avea o parte de contributie la nemersul relatiei. Dar obiectivitatea nu e cea care sa stapaneasca mintile celor aflati in conflict deschis. Si si asa, unul trebuie ca are o vina mai mare decat celalalt.

Cearta la nesfarsit nu isi are rostul. Unii cel putin stiu cand sa se opreasca, sa nu lase conflictul sa escaladeze si incearca sa evite o discutie cu celalat cuprins de furie, nervi etc. Caci acesta nu se va opri pana nu scuipa tot ce are de scuipat. Crize de nervi fac si barbatii, nu numai femeilehappy Unii chiar sunt convinsi ca asa trebuie facut: dat in celalat pana pica jos (la figurat)...Desi, o veche vorba romaneasca spune ca nu mor caii cand vor cainii..

Ei, nici diplomatia nu e o chestie intotdeauna bine stapanita.

Cel mai simplu e atunci cand cei doi si-au pierdut incarcatura emotionala unul pentru celalalt. Atunci e mult mai usoara despartirea. "Buna ziua", "La revedere", "ne mai vedem cand ne mai intalnim". Fara surle si trambite.
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Frau Diana, sorry daca ai primit asa un mesaj...

Ahm, azi am avzut un film al lui Woody Allen...cu magie..si efectele ei...

https://filmehd.se/magic-in-the-moonligh … .html



Publicat Acum peste 2 luni

Si daca ne gandim mai departe: ce amintiti ne-a lasat persoana respectiva? Ne-a ajutat cu ceva relatia respectiva? Ne-a adus ceva bun, nou, constructiv in viata? Sau a fost o risipa inutila de energie? Caci greseli putem face cu totii..
A fost "magie"? Caci magie viseaza cei mai multi...

E buna si magia...dar ce a mai ramas din magie?

Autentificare