Blog
poza autor blog

De decembrie

Autor Freida
Publicat pe 06/12/2020
2 comentarii

E o zi de sarbatoare in care stau la caldurica acasuca...Imi place cum mi-am rearanjat interiorul...Mici schimbari pe ici pe colo, plus decoratiile de sarbatori de iarna, luminite, stelute si chestii home made inspirate de fotografiile vazute in anumite reviste..

Cred ca mi-e dor sa merg cu trenul, mi-e dor sa ma plimb pe strazi fara restrictii...Uneori ma gandesc daca vom mai reveni la vremurile de dinainte..

Ieri am vazut un film...Un om care nu abdica de la valorile sale...indiferent de consecinte. Pentru ca nu poate sa faca ceva contrar valorilor sale: binele, constiinta de a face bine si nu rau. Refuzul incapatanat de a face rau. Si sotia devotata care il sustine in orice decizie ar fi luat. O iubire simpla si profunda.

E un timp in care se face curatenie si se fac bilanturi...Ce am facut anul asta? Ce trebuie sa pastrez si ce trebuie sa arunc? Ce planuri imi fac pentru la anul ? etc...

Uneori trebuie sa "arunci" si oameni...Sa-i scoti , evacuezi din propria viata. Caci lasa mizerie in urma lor, uratesc locul pe unde apar, fac tambalau inutil si in momente inoportune, indiferent cate indicatii, intelegere , bunavointa ai avea fata de ei. Sunt irecuperabili , priponiti pe veci intr-o gandirea primitiva si prost functionala, mint prost si sunt nesimtiti, au pretentii abuzive pe care si le manifesta grosolan si fara nici o atentie si intelegere fata de ceilalti. Te duc aproape in criza de nervi pentru ca nu sunt capabili sa discute despre ceva, ci doar sa ridice tonul, sa insulte grosolan...Cine are nevoie de asa ceva?

Mi-e dor sa merg cu trenul, mi-e dor de o conversatie civilizata, mi-e dor de ai mei..
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Ahm...Astfel de oameni sunt cam rari si si cand ai impresia ca i-ai gasit, simti la un moment dat ca se ascunde altceva in dosul cuvintelor ...Si pe urma vin si fapte...

The next level? Eu cam mi-l stiu pe al meu...Dar pentru a-l face mai placut, poate la anul imi iau un caine..Un puiuthappy



Publicat Acum peste 2 luni

Mie mi-e dor de tihna, de cufundatul intr-o carte nemaipomenita, de oameni pe care sa-i simt alaturi cu sinceritate si cu care sa fiu pe aceeasi lungime de unda, oameni cu mintea limpede si nobila, fara snobisme de orice fel. Asa este! Uneori trebuie sa „arunci” si oameni... din pacate. Probabil ca urmeaza un „next level”.

Autentificare