Blog
poza autor blog

Instinctul de cuib

Autor Freida
Publicat pe 05/11/2020
6 comentarii

Cred ca mai toate femeile, avand instinctul cuibului in sange, isi doresc, mai tinere sau mai inaintate in varsta, un cuib. Cu un el...in general..

In timp instinctul cuibului poate suferi diferite mutatii, cu diferite efecte, si uneori se poate transforma intr-o nevoie mai sublimata sau..mai marginalizata..sau tangentializata in propria viata...E nevoie de adaptare la situatii noi de viata, setare de prioritati etc..

Nu este intelept sa incerci sa capturezi un mascul care sa stea legat de cuib cu aripile taiate, desi cred ca, pe undeva, fiecare femeie are apucaturi din astea cel putin la un moment dathappy ( Si nu as nega ca ar fi si barbati din acestiahappy..

Oricum, nu poti face cuib cu oricine..

Una din mutatiile instinctului este sa renunti la el..Sa nu mai incerci sa faci cuib. Sa renunti de tot la gand. Sa te concentrezi pe altceva, pe tine, pe activitati, pe planuri pentru o singura persoana. Atunci cand actualitatea instinctului si-a pierdut din valente, cand timpul pentru activitatile de cuib a cam expirat, cand e prea tarziu ...

Oamenii spera insa...Speranta moare ultima...Desi stiu exact ca , pentru a construi un cuib cu persoana potrivita, e nevoie de timp impreuna, de scris o istorioara impreuna, cu intamplari, cu situatii, cu momente fantastice, si cu certuri si neintelegeri....care se deruleaza in timp...Asta cere energie, vointa, dorinta...si timp...Cand nu mai exista nimic din toate astea, ce mai e de asteptat? Conversatie de societate?
Nevoia de baza ca cineva sa iti aduca un pahar cu apa?

Si mai exista si situatia in care sa ai toata istoria, dar sa nu poti avea niciodata cuib cu acea persoana..Sublimezi ideea cuibului sau renunti de tot la idee...

Mai e si maine o zi, in alt plan, in alta lume...

Poate ca intr-o zi, nu stiu exact cand, va trece si molima de inceput de secol 21...
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Stai ca ma incurchappy



Publicat Acum peste 2 luni

Ma pui pe gandurihappy



Publicat Acum peste 2 luni

Pai na, cre'ca tu ai terminat cu instictul de cuibhappy



Publicat Acum peste 2 luni

Ah,,,ca tu erai asa mai filosof!tongue



Publicat Acum peste 2 luni

Bravos!happy



Publicat Acum peste 2 luni

Hm, poate...Caci am facut ochi in secolul sinelui...Cauzele zic ca sunt mai multe...
Si la fiecare etapa de viata cauzele sunt altele...cred...

Oricum itit zic eu ca nu poti lupta cu soacrahappy Indiferent de generatie..

Autentificare