Blog
poza autor blog

Capturarea barbatului

Autor Freida
Publicat pe 25/10/2020
5 comentarii

Eu una nu am stiut ca un barbat trebuie capturat, ca e o prada dupa care sa umbli cu sulita, plasa , arcul si sageata, tranchilizante sau mai stiu eu, ca sa il induci in eroare cu fel de fel de siretlicuri ca sa il prinzi. Adica sa il capturezi.

Eu credeam si mai cred ca unui barbat trebuie sa ii dai o stare de spirit, sa trezesti ceva in el, sa ii oferi ceea ce are nevoie, pentru trup si suflet, si vine singur la tine, de bunavoie si nesilit de nimeni. Nu trebuie sa umbli cu tranchilizante, sa il adormi, sa ii adormi ratiunea si, in somn sa ii tai pletele sau sa il legi fedeles si sa il obligi sa stea la tine...Cred ca barbatii urasc de moarte aceste treburi. Caci barbatului ii place libertatea, nu inchisoarea pe viata, la spalat de vase si maturat, pentru a-i face pe plac femeii...Nu ii poti anula personalitatea unui barbat. Si nu la anii acestia...Poate cand e tanar si nestiutor, se arunca plin de elan in bratele femeii de care e indragostit, pana in ziua in care isi da seama ca nu mai poate iesi cu baietii, ca i se interzic hobbiurile , ca i se interzic toate lucrurile care l-au definit inainte de a se casatori, si poate nici cele trebuincioase la baza piramidei lui Maslow nu le mai primeste si devine o leguma casnica. Pentru ca asa vrea femeia care l-a capturat si considera ca aceasta captura e pe viata.

Sa-l capturezi pentru ce? Pentru statut social? Pentru bani? Iti creste ratingul daca te ia de nevasta? Te duce in excursie in Tahiti? Poate ca iti vinzi propria libertate pentru aceste avantaje care dau bine la public, insa inseamna un act de vanzare a propriei libertati. Devii capturata in "inchisoarea" binefacatorului material, care pune conditii, si multe conditii chiar..

Da, stiu ca e la moda si mai stiu ca sxul a devenit o moneda de schimb...Numai ca numai asa, nu capturezi mare scofala...Lumea s-a rafinat mult de tot ...Sau cine stie? In societatile primitive o femeie poate inca obtine foarte mult cu astfel de "daruri"...

Cred ca este cea mai mare greseala pe care o femeie o poate face in viata ei de femeie: sa ii anuleze libertatea barbatului...Nu libertinajul, ci libertatea....Ca sa nu fiu gresit inteleasa.

Eu una nu am umblat la capturat de barbati. Dar daca aveti astfel de experiente, nu ma supar sa le ascult, citesc.happy
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Hm, adica intri si ma provoci si tot eu sunt rea? Asta dai, asta primesti///sau nu cunosti chestia asta? Are legatura cu karmahappy))

Cand intri si scrii pe aici cu intentii bune, atunci o sa fiu calda si prietenoasa cu tine...

Pana atunci , te sfatuiesc sa te duci la capturat barbati pe ..partea cealalta, mai aglomerata...Ai grija sa nu scapi iarasi cafeaua cand iti suceste vreunul gatul...

Succes!



Publicat Acum peste 2 luni

Eu zic sa iti cauti unde ai vad ca lumea...aici nu prea ai vad..e pustiu...Deci poti trece pe cealalta ...frecventa...acolo e full de barbati..



Publicat Acum peste 2 luni

Un lucru care ma uimeste mereu este cum oamenii isi proiecteaza propriile rationamente asupra altora. Ei cred ca, daca ei asa gandesc si simt, cu siguranta si altii tot asa gandesc si simt...

In rest sunt satula pana peste cap de clisee, prejudecati si rationamente comune...



Publicat Acum peste 2 luni

Si daca tot ai citit bloguri, poate ai citit si comentarii: nu stau aici la "capturat" barbati..Nu scriu nici pentru rating, nici pentru agatathappy))

Am scris pt. ce stau aici.happy



Publicat Acum peste 2 luni

ohoho...Te enervasi...

Lasa, trece...nu e asa grav ca covidul..

Mult succes la capturat barbati!happy

Autentificare