Blog
poza autor blog

Sapte ani

Autor Freida
Publicat pe 26/09/2020
2 comentarii

Nu in Tibet, ci asa, in general.

Zice-se ca dupa 7 ani corpul nostru se regenereaza. Adica celulele din corpul nostru se regenereaza, unele in ritm mai lent, altele in ritm mai accelerat, dar dupa 7 ani suntem cu totul regenerati.

https://ziare.com/viata-sanatoasa/sanata … 87038

Celulele noastre sunt incarcate electric si tocmai de aceea avem si un camp electromagnetic in jurul nostru, sau aura corporala, care a facut si face obiectul preocuparii multora. La oamenii obisnuiti aceasta aura ar fi cam de 50 cm....Este si ceea ce se numeste spatiul personal.

Despre Mudava se spune ca ar fi avut o aura de vreo 50 m, daca bine imi amintesc...si Asa se face ca ar fi avut niste capacitati fantastice de a vindeca oameni de boli incurabile.

https://dokumen.tips/documents/fenomenul … .html

https://libertatea.ro/stiri/constantin-m … 41845

Acest camp bioenergetic din jurul nostru se modifica in functie de starile de spirti, starea de sanatate. Mai multe sunt de citit in acest articol.

https://romedic.ro/remediu-natural/artic … 16023

Si daca ne regeneram fizic in 7 ani, se poate ca si energia pe care o emana celulele noastre se modifica si ea...Devenim poate altfel...Devenim poate altceva, avem alte preferinte, alte preocupari, alte orientari, alte cai...
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

dap...



Publicat Acum peste 2 luni

Nu are absolut nici o legatura...

Autentificare