Blog

Despre tango

Autor Freida
Publicat pe 14/12/2019
4 comentarii

"Stii sa dansezi tango, Andre? E un dans interesant. Merita sa-l studiezi cu atentie. Nu exista ipocrizie in acest dans. Nici compromis. E un dans cu invingatori si invinsi.
Expresia fetei e la fel de importanta ca si gesturile. Partenerii trebuie sa se infrunte din priviri cu o mandrie agresiva ce nu ascunde insa nici suferinta, nici dorinta.. Dorinta se traduce in miscari. Strangi, torturezi, terorizezi trupul. Fiecare atingere doare. Orice tentativa de abandon e sanctionata pe loc. Miscarile sunt rapide, instinctuale, niciodata politicoase.
Sentimentele sunt extreme. Dragoste. Ura. Posesie. Repulsie. Voluptate. Cu dansul asta nu faci curte, Andre. E un dans de rafuieli personale.
Imi pare rau, Andre. Nu te puteam lasa sa castigi. Esti prea inocent. Aduci oamenii in situatia de a se indoi de optiunile lor. Nimeni nu are nevoie de asa ceva."

Marion catre Andrei
Asfalt Tango (1996)- Nae Caranfil

https://youtu.be/jIr23H1SWnM
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Dorule, sa vezi numai de te-o calca vreo ursoaica pe picior in timpul tangouluilaughing



Publicat Acum peste 2 luni

Stiu, Dorule, pe tine te intere numa' excursile...de preferinta cat mai simple laughing



Publicat Acum peste 2 luni

Dorule, eu ziceam ca decenta nu are ce cauta in tango...Asa e, Frist, pasiunea nu are decenta. Ma rog, unii cred ca pasiunea se traieste cu decentahappy



Publicat Acum peste 2 luni

Hm, gasim decenta pe aici? Nu prea vadhappy)

Autentificare