Blog

Despre tango

Autor Freida
Publicat pe 14/12/2019
4 comentarii

"Stii sa dansezi tango, Andre? E un dans interesant. Merita sa-l studiezi cu atentie. Nu exista ipocrizie in acest dans. Nici compromis. E un dans cu invingatori si invinsi.
Expresia fetei e la fel de importanta ca si gesturile. Partenerii trebuie sa se infrunte din priviri cu o mandrie agresiva ce nu ascunde insa nici suferinta, nici dorinta.. Dorinta se traduce in miscari. Strangi, torturezi, terorizezi trupul. Fiecare atingere doare. Orice tentativa de abandon e sanctionata pe loc. Miscarile sunt rapide, instinctuale, niciodata politicoase.
Sentimentele sunt extreme. Dragoste. Ura. Posesie. Repulsie. Voluptate. Cu dansul asta nu faci curte, Andre. E un dans de rafuieli personale.
Imi pare rau, Andre. Nu te puteam lasa sa castigi. Esti prea inocent. Aduci oamenii in situatia de a se indoi de optiunile lor. Nimeni nu are nevoie de asa ceva."

Marion catre Andrei
Asfalt Tango (1996)- Nae Caranfil

https://youtu.be/jIr23H1SWnM
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Dorule, sa vezi numai de te-o calca vreo ursoaica pe picior in timpul tangouluilaughingPublicat Acum peste 2 luni

Stiu, Dorule, pe tine te intere numa' excursile...de preferinta cat mai simple laughingPublicat Acum peste 2 luni

Dorule, eu ziceam ca decenta nu are ce cauta in tango...Asa e, Frist, pasiunea nu are decenta. Ma rog, unii cred ca pasiunea se traieste cu decentahappyPublicat Acum peste 2 luni

Hm, gasim decenta pe aici? Nu prea vadhappy)

Autentificare