Blog
poza autor blog

Slaba aducere aminte

Autor Freida
Publicat pe 14/11/2019
2 comentarii

O chestiune tragi-comica care se intampla este atunci cand te apeleaza cineva cu care ai vorbit candva, mai demult, sau si mai rau, cineva cu care ai chiar avut macar o tentativa de cunoastere daca nu chiar o relatie...decedata deja..Tu ai deja o poza la profil, dar el nu..

Exista oameni care isi amintesc..."A, stii, am vorbit anul trecut in vara"..."A, stii, apucasem sa vorbim de Craciun, dar tu erai interesata de altceva...Ce mai faci?" etc.
Dragut sa isi aminteasca si dragut ca iti da binete..

Geonel insa, in goana lui dupa experiente de neuitat, nu mai tine minte nici poza. Te ia de noua, interesanta, misto, tocmai potrivita pentru interesele sale focusate.

"Ce faci?..Imi placi...Uite, eu vreau intalniri doar pentru placere, fara alte implicatii..Cer doar ceea ce pot sa ofer" etc...

Nu mai stie cine esti, nici nu banuieste ca te cunoscuse acum nu stiu cati ani cand, zicea el, isi dorea o relatie serioasa si de lunga duratahappy ,,,Deci nu mai tine minte ca i-ai trimis exact poza asta si nici faptul ca s-a dat disparut dupa o intalnire....caci el este un om foarte ocupat in nazuinta lui de explorare exhaustiva a eternului feminin...

Ah, e doar o slaba aducere aminte, pentru ca altfel ar trebui sa tina minte prea multe, iar creierul lui are un foarte eficient mecanism de protectie, ca sa nu ajunga la burn out.

Greseala e a ta , ca nu ai schimbat poza de acum 3 ani...Desi nu prea te-ai schimbat in anii acestia ...Trebuia sa folosesti smartphone-ul acusica degraba, sa dai un reset la look ...Dar Geonel a uitat si de poza, si de tine...Ba cred ca te-a chiar confundat cu o tipa din Buzau, sau de la Lehliu Gara..Nici el nu mai stie prea bine..

Asa ca iti scrie pe chat plin de elan si energie pozitiva, pentru ca poza ta il inspira pe mai multe lungimi de unda si-l face sa simta nebanuite vibratii...
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Stanjenel, cred ca exista multi catzei din astia de tip Geonellaughing



Publicat Acum peste 2 luni

Nu despre tine era vorbalaughing

Autentificare