Blog
poza autor blog

Case closed

Autor Freida
Publicat pe 03/11/2019
27 comentarii

Spuneam in alt blog ca e bine ca, atunci cand ai incheiat o relatie pe motive intemeieate, sa o lasi inchisa. Case closed. Revenirile nu ajuta la nimic.

Unii, carora li s-a inchis cazul, inca mai au dureri...de cap, masele sau alte dureri, deoarece se simt inca neintelesi si nedreptatiti...Asta, dupa ani in care au avut timp sa arate ce pot, ce sunt in stare, si, in final, au suflat mucii in fasole la modul cel mai grotesc...Dar tot ei se simt neintelesi. Ei mai au de oferit mistere si daruri nebanuite si nemarginite , si nu au apucat, din cauza celuilalt/celeilalte, care e limitat/a cica, si nu a avut darul de a intui darurile misterioase ce zac sub platosa de suprafata cu care a facut prestatie in relatie timp de ani de zile.

Asa ca celalat/cealalta e de vina, pentru ca e limitat/a, redus/a intelectual, lipsit/a de darul intuitiei si incapabil/a de iubire stelara si conexiune in sferele astrale...atunci cand subiectul nostru dispare luni de zile ...happy

Eu zic ca atunci cand un caz e inchis, e bine sa ramana inchis...cu siguranta acelasi caz va fi inchis si prin alte parti..si din acelasi motive..
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Dans, dans, dans...Publicat Acum peste 2 luni

Si eu care credeam ca te dor calcaiele de la atata dans. tonguePublicat Acum peste 2 luni

Vai, Dorule, imi luasi mintile cu muzica astahappy))))


Publicat Acum peste 2 luni

Na aici .. 2 sirene si-un gelat. rolling on the floor)))))))))))))

https://youtube.com/watch?v=XMVHTDoU274Publicat Acum peste 2 luni

Depinde acum si de la caz la caz happyPublicat Acum peste 2 luni

Nu, Seherezada, nu e povestea- tip cu cardul...E povestea -tip cu distanta, cu neputinta unuia, care decat sa creada in relatie, isi cauta "alinari" prin alte parti...si ca sa-si ascunda ...neparticiparea, arunca cu vorbe in celalalt. Asa ase panseaza egoul...Alalalt e de vina, nu? Ca cica e lipsit de calitati.happy)Publicat Acum peste 2 luni

Ce fraier ar sta "ani de zile" cu un partener plictisitor (sau pe care sa-l considere lipsit de calitati...) ?
Sa inteleg ca este un blog care critica relatiile bazate pe interes, care se dizolva mai greu (dat fiind ca unul din parteneri are nevoie de cardul celuilalt) ? In acest caz, se explica de ce ar ramane cineva langa o persoana pe care o considera lipsita de calitati demne de lauda.
Iubirea ar trebui sa se bazeze pe respect, admiratie reciproca, intelegere.
Povestea din blog descrie orice vreti (numai admiratie - nu) si totusi, "dureaza ani de zile" ? Cum si de ce ?
Valeu, valeu si iar valeu !

Autentificare