Blog
poza autor blog

Case closed

Autor Freida
Publicat pe 03/11/2019
13 comentarii

Spuneam in alt blog ca e bine ca, atunci cand ai incheiat o relatie pe motive intemeieate, sa o lasi inchisa. Case closed. Revenirile nu ajuta la nimic.

Unii, carora li s-a inchis cazul, inca mai au dureri...de cap, masele sau alte dureri, deoarece se simt inca neintelesi si nedreptatiti...Asta, dupa ani in care au avut timp sa arate ce pot, ce sunt in stare, si, in final, au suflat mucii in fasole la modul cel mai grotesc...Dar tot ei se simt neintelesi. Ei mai au de oferit mistere si daruri nebanuite si nemarginite , si nu au apucat, din cauza celuilalt/celeilalte, care e limitat/a cica, si nu a avut darul de a intui darurile misterioase ce zac sub platosa de suprafata cu care a facut prestatie in relatie timp de ani de zile.

Asa ca celalat/cealalta e de vina, pentru ca e limitat/a, redus/a intelectual, lipsit/a de darul intuitiei si incapabil/a de iubire stelara si conexiune in sferele astrale...atunci cand subiectul nostru dispare luni de zile ...happy

Eu zic ca atunci cand un caz e inchis, e bine sa ramana inchis...cu siguranta acelasi caz va fi inchis si prin alte parti..si din acelasi motive..
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Dans, dans, dans...



Publicat Acum peste 2 luni

Vai, Dorule, imi luasi mintile cu muzica astahappy))))



Publicat Acum peste 2 luni

Nu, Seherezada, nu e povestea- tip cu cardul...E povestea -tip cu distanta, cu neputinta unuia, care decat sa creada in relatie, isi cauta "alinari" prin alte parti...si ca sa-si ascunda ...neparticiparea, arunca cu vorbe in celalalt. Asa ase panseaza egoul...Alalalt e de vina, nu? Ca cica e lipsit de calitati.happy)



Publicat Acum peste 2 luni

Ce fraier ar sta "ani de zile" cu un partener plictisitor (sau pe care sa-l considere lipsit de calitati...) ?
Sa inteleg ca este un blog care critica relatiile bazate pe interes, care se dizolva mai greu (dat fiind ca unul din parteneri are nevoie de cardul celuilalt) ? In acest caz, se explica de ce ar ramane cineva langa o persoana pe care o considera lipsita de calitati demne de lauda.
Iubirea ar trebui sa se bazeze pe respect, admiratie reciproca, intelegere.
Povestea din blog descrie orice vreti (numai admiratie - nu) si totusi, "dureaza ani de zile" ? Cum si de ce ?
Valeu, valeu si iar valeu !



Publicat Acum peste 2 luni

Imi pare rau pt experientele tale negative, Dorule...La tine e vorba de o stima de sine scazuta pe care ti/a inoculat`o tatal...Pe urma ai reparat/o.....e ok...

Pe de alta parte, nu e vorba de manip..u..lare, stimate domn...Sunt observatii pe care le/am facut eu in timp...si altii mai destepti ca mine au pus deja asta pe hartie, in studii, articole etc...La fel ca si povestea cu psihopatul funtional..

Exista carti si scrieri si romane pe toate gusturile si varstele si etc..Fiecare e liber sa citeasca ce ii cade mai bine.

Inainte sa dai crezare vreunui lucru, intai trebuie sa vezi sursa...Daca citesc o carte scrisa de un psiholog ultracelebru, cu ani de experienta si n studii si articole si cercetari, sa stii ca eu ii dau crezare. Daca citesc o postare scrisa de Frosina pe fb, s/ar putea sa ma ia ..zambetul, daca nu rasul...

Si in momentul cand esti blindat cu infor**** din surse valide, si dupa ce ai invatat multe si stii multe...atunci devii critic si nu accepti orice informatie ca fiind valabila, mai ales cand vine din surse obscure..Astfel de persoane sunt mai greu de manip..u.lat. Ca sa stii si tu...

Insa eu iti deduc orientarile si trebuie sa iti spun ca nu sunt de acord cu tine si cu unele idei pe care le spui in comentarile tale.

Cred ca tu iti cauti linistea, si e legitim,,,De aceea apreciezi lucrurile simple. Totusi, daca imi permiti, fereste/te de psihopatii funtionali...sau psihopatele functionale...Revezi cartea lui Kevin.

Despre teoriile conspiratiei nu am loc aici....si nu cred ca este cazul sa extindem discutia in zona asta...

Despre metoda lui Pavlov, afla ca majoritatea oamenilor functioneaza dupa ea...Metoda recompensei si pedepsei. Nu stai la un job prost platit si cu o atmosfera f negativa...nu stai intr/o relatie in care ti/o iei mereu dupa cap, insa vei ramane la o slujba unde primesti bani frumosi si te motiveaza si altfel...ca si intr/o relatie in care ti/e bine.



Publicat Acum peste 2 luni

E adevarat ce spui, Dorule...Acuma dau navala "adevarurile" generatiei "Eu", sau mai exact ale generatiei "fulgilor de nea"...

Vezi link:
https://adevarul.ro/life-style/parinti/c … .html



Publicat Acum peste 2 luni

Dorule, imaginatia ta debordanta ma uimeste...si ma bucura in acelasi timp. Adica m/ar bucura daca ai mai scrie si tu un blog pe aicihappy



Publicat Acum peste 2 luni

*alimentatia



Publicat Acum peste 2 luni

Auzi, Dorule, oamenii preocupati de limentati sanatoasa spun altfel: suntem ceea ce mancamlaughing



Publicat Acum peste 2 luni

Da, e valabil si invershappy

Autentificare