Blog

Despre iubire

Autor Freida
Publicat pe 12/05/2019
20 comentarii

Ma uit zilnic la fel de fel de documentare si intr-o zi am dat de unul cu niste persoane grav accidentate, un tanar cu accident de masina si un barbat in toata firea cu accident de motocicleta.

Cazurile s-au petrecut in Germania.

Ceea ce m-a impresionat teribil a fost cazul al doilea: barbatul mai varstnic avea o partenera cu trei copii dintr-o casatorie anterioara, si se pare ca au avut o viata foarte reusita impreuna. El le fusese tata celor trei baieti ai femeii. Iar acuma, dupa accident , femeia renuntase la slujba pentru a-l ingriji acasa pe iubitul ei...Baietii ei participau si ei cu ce puteau.

Barbatul, care fusese candva un barbat aratos si extrem de activ , ajunsese incapabil sa mai vorbeasca, sa se tina pe picioare, sa comunice, pierduse in greutate enorm si trebuia ingrijit la pat. Partenera lui a facut toate eforturile posibile pentru a-i asigura cele trebuincioase, terapie, fizioterapie, examinari suplimentare pentru a vedea care sunt sansele de revenire...Ea nu a precupetit nici un efort pentru dragul ei..Si ea a avut mereu speranta si iubire si a facut tot ce i-a stat in putinta.

Si cred ca asta e iubirea adevarata...

Documentarul este in germana. Din pacate nu functioneaza subtitrarea pe romana.

https://youtu.be/DbjRb_KWPUY
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Dorule, povestea de dragoste a Fridei si a lui Diego....Mare si zbuciumata iubire..

Altfel, as spune ca si tine: dorinta asta de a rani e o vine dintr-o frustrare...Atunci cand amandoi o practica, deja devine un soi de joc/razboi prin care se taxeaza reciprocwinking



Publicat Acum peste 2 luni

Frida Kahlo si Diego Rivera. Diego:"daca am iubit vreodata o femeie, cu cat o iubeam mai mult , cu atata voiam s-o ranesc mai mult".

https://youtu.be/B4tFteB0Nrc

Si filmulhappy

https://youtu.be/uOUzQYqba4Y



Publicat Acum peste 2 luni

Io zic ca iubirea e pe grupe:
Grupa mica: fluturasi in stomac- nivel incepatori..
Grupa mijlocie: iubirea in evolutie, de la fluturasi se trece la obisnuinta, conflicte etc...Mai o inselare, un adulter, o oocheada pe colo si colo, fiecare dupa puteri..
Grupa mare...
Scoala primara..gimnaziu, liceu, facultate, master si doctorat...

Nu situ, trebuie sa ma mai gandesc la clasificarea asta,,,

Undeva la un nivel mai sus probabil vine si iubirea aia, neconditionata cum se pomeneste pe ici pe colo...

Oricum, atunci cand o relatie nici nu este inca bine conturata si deja apar derapaje din astea...Nu situ in ce directie s emai dezvolta...si acuma fiecare absolva o forma de scoala iubirii sau alta, pe specialitati...si profile...tehnic, realist, umanist etc...

In orice caz, nu recomand nimanui sa se transforme intr-o fiinta masochista si sa-si transforme toata viata intr-un iad, din cauza uneia/ unuia care ii chinuie viata...

happy



Publicat Acum peste 2 luni

Ziua buna, Dorule...iubirea ca fluturasi e acesibila oricuihappy



Publicat Acum peste 2 luni

Freida, succes!



Publicat Acum peste 2 luni

Mara, pe mine ma intereseaza cam tot ce le trece oamenilor prin mintelaughing



Publicat Acum peste 2 luni

Freida, la ce iti foloseste sa stii de ce si cum?
DorD2, foarte pagubos pt cele care cred!



Publicat Acum peste 2 luni

Mara, eu voiam doar sa inteleg ce si cum..La fel e plin si de femei maritate..happy



Publicat Acum peste 2 luni

Tocmai, sunt extrem de comici.Ma distreaza la maxim! Prietena/sotia e asa si pe dincolo, numai de rau desigur, dar mai bine cu rau decat fara rau happy Deci, logic, vor si ...si cu sufletul in rai! rolling on the floor Nu se merita pierdut timpul cu exemplare de acest gen cand e plina lumea de barbati misto, tineri, frumosi, potenti, fara obligatii!



Publicat Acum peste 2 luni

Da, Mara, stiu f bine ca e plin de barbati casatoriti pe net...Eu ii tin uneori de vorba, sa inteleg cum si de cehappy Unii mai si spun ca vor sa isi pastreze familia..happy

Autentificare