Blog

Kazuo

Autor Freida
Publicat pe 11/05/2019
13 comentarii

E baiatul de la supermarkt. Nu e in fiecare zi , dar cand el este la casa, il privesc asa, mai ferit, dar insistent...Intro zi si-a dat seama ca il privesc si s-a uitat mai lung si intrebator la mine, dupa care mi-am mutat privirea la tasca cu produse sau pe geam, nu mai stiu exact.

Nu ma uitam la el cu ganduri necurate, dar ma fascinase felul lui de a se misca la casa, de a expedia marfa si de a tasta la casa de marcat a supermarketului.

Stilul lui era total diferit de al lui Matthias, un austriac tanar, inalt si bine lucrat la sala, care este extrem de politicos si zambitor, sau de celalat baiat, tot austriac, tot asa cu un corp bine lucrat la sala...Sau de al fetei de origine chineza, micuta si cu o voce subtire si putin stresata, sau de al celorlalte fete, fie de origine slovaca sau ceha..Toti sunt tineri, 20 , 20 si ceva de ani..

Kazuo e mai mititel, are o fata alungita si triunghiulara cu linii frumoase si ochii alungiti. Felul lui la casa e cu msicari rapide (cred ca e cel mai rapid la casa), scurte, ca si cand ar face un exercitiu de Shotokan sau ar lovi adversarul scurt si la obiect. Dar nu, nu distruge marfahappy E concentrat si foarte rapid..

Ohaio , Kazuo!

Arigato, Kazuo!happy

P.S. Numele nu sunt cele reale, le-am pus de la minehappy
Si mai multa japoneza nu stiuhappy
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

La mine aici ploua, ba e chiar furtuna cu fulgere si tunetehappy

Noapte bunahappyPublicat Acum peste 2 luni

Gata. Ma retrag. Noapte bunaPublicat Acum peste 2 luni

happyHm, nuu...ai spus exact ce ai gandithappyPublicat Acum peste 2 luni

Eeee.. happy Oricum ma observa casieritele. happy)) zilele trecute ne oprisem la un magazin sa ne luam apa si mancare. Eram in salopeta, si plouat. big grin O casierita imi spune sa dau norii la oparte ca sa iasa soarelw, ca-s frumos si inalt. happy)) Eram pe jos de ras in gandul meu. Eu ii zic ca mie imi place cand ploua, ca se uda femeile. Mi-am dat seama de prostie si am plecat rusinat.Publicat Acum peste 2 luni

Acuma depinde ce cumparatoare stau la coada...La casa, zic... Ca eu am ochiul formatlaughingPublicat Acum peste 2 luni

rolling on the floorPublicat Acum peste 2 luni

De cand vreau eu sa lucrez la un market ceva acolo, ca sa ma observe si pe mine cineva cum stiu eu sa ma misc. happy))Publicat Acum peste 2 luni

Anul trecut a fost un alt flacau pe acolo...la care ma uitam cu totul altfel.laughingPublicat Acum peste 2 luni

Dorule, felul lui de a se misca la casa era in mare contrsat sa zic asa, cu al celorlalti, cu miscari mai largi, mai moi etc.

La el, scurt, tzac pachappy Sigur e practicant de karate..Publicat Acum peste 2 luni

Da, da. Sa te cred atunci. tongue

Autentificare