Blog

Piciorul

Autor Freida
Publicat pe 10/05/2019
42 comentarii

Se despartise de barbatul acela de care fusese fascinata. Se indragostise si apucase sa adulmece lumea iubitului ei , incepuse sa viseze cum si ce ar face ea odata intrata in lumea lui etc. Dar nu. El a vrut altceva si nu a tinut s-o pastreze . De fapt, ori ea, ori o alta, pentru el era acelasi lucru. Asa ca ea alesese sa plece. Cu strangeri de inima, dar cu speranta pentru viitor. Era tanara, energica, plina de nerv.

Trecuse timp. Statea in colivie si nu putea pleca. Ei ii trebuia sa zboare. Era curioasa, voia sa faca multe, avea energie si nu putea s-o foloseasca in colivie.

Se uita la TV, dar nu intelegea nimic, pentru ca aste ganduri ii treceau prin minte. Nu se putea concentra pe imaginile efemere ale unei oarecare emisiuni de divertisment.

Era tarziu deja. O seara de vara calda. Tocmai venise de afara in rochita rosie mulata pe corp. Se uita in ecranul televizorului fara sa vada nimic. Si ridicase piciorul stang in aer: se uita la culoare bruna a pielii si la forma frumoasa a muschilor, la linia placuta a coapsei si gambei.

Trecuse multa vreme de cand nu si-a mai simtit piciorul mangaiat. Nu era pacat?
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Cred ca Uitucul a uitat ca a postat)))))Publicat Acum peste 2 luni

Uitucule, nu te uita acolo unde e sub dignitatea ta...tonguePublicat Acum peste 2 luni

Dragii mei, oamenii intra pe aici pentru fel de fel de intentii, scopuri...Eu am ajuns sa nu ma mai mir de nimichappyPublicat Acum peste 2 luni

Brb..happyPublicat Acum peste 2 luni

Dor ; depinde de ce intra pe aici Maya, dupa o varsta oamenii isi doresc copiii si atunci evident ca alegi exemplarul cel mai tanar, mai frumos, mai potent, care sa nu fie prost.Daca iti face copilul pe care ti l doresti, sanatos, poate sa dispara in ceata dupa, si a indeplinit misiunea rolling on the floorPublicat Acum peste 2 luni

la 80 nu cred...Publicat Acum peste 2 luni

Da, Marye! E de rau?happyPublicat Acum peste 2 luni

Mei, io vorbeam de placintetonguePublicat Acum peste 2 luni

Apropo de picioare, ma gandeam la poale-n braulaughingPublicat Acum peste 2 luni

Ai vinit di la Moldova?tongue

Autentificare