Blog

Doamna cea blonda

Autor Freida
Publicat pe 09/05/2019
15 comentarii

Am remarcat-o la cumparaturi. Eu in blugi, lipa, lipa, sa ajung sa iau tot ce trebuie si sa ma intorc rapid inapoi. Pe la sectorul cu legume mi-a sarit in ochi. Parul blond, infoiat, in stilul anilor ‚70 si imbracamintea stilata: o haina de piele lunga, de o nuanta rosie-visinie, machiajul , pantofii simpli, dar eleganti, cu un pic de toc, fusta neagra care se vedea de sub haina de piele, bijuterii destul de vizibile, dar nu eclatante. Niste kilograme in plus, firesti, dar corpul odata, banuiesc, foarte ispititor, tot si-a pastrat alura...

Era o prezenta sclipitoare, disonanta, printre cumparatorii de legume si alte de ale gurii , cumparatori in blugi si in goana.

Prima data am vazut-o acum trei ani. Cred ca are cam 70 de ani. Merge pe jos la cumparaturi si pleaca tot pe jos de la supermarkt. Sigur sta undeva in apropiere.

Anul trecut nu am mai vazut-o deloc vreo trei luni . O fi fost bolnava?

Azi i-am intalnit privirea: ochii albastri cu o cautatura placuta, pleopele cu fard albastru, un ruj rosu nu foarte strident, si obrajii fardati, usori cazuti...Chipul insa mai are destul din stralucirea si feminitatea de altadata.

O femeie tanara si frumoasa in anii ‚70-‚80, pe vremea cand se lansau hippi si Kathleen Turner era in mare voga. Chiar seamana cu aceast actrita. Isi poarta anii elegant si isi duce misterele la fel de elegant. In privirea aceea a ei simteai o viata stralucitoare candva si povesti de dragoste trecute, pline de sarm si mister...Si timpul..

https://youtu.be/b5r3ovBk308
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Buna seara Uitucule...Cred ca dna respectiva a avut o viata plina si glamuroasa..Nu statea ore in sir online pe matrihappy)



Publicat Acum peste 2 luni

Doamna din text e vieneza...



Publicat Acum peste 2 luni

Asa o fi?happy)

Well, cred ca nu era Conchita, ca e bruneta..si sa se plimbe ea asa prin mall la Bucuresti, nu cred...



Publicat Acum peste 2 luni

Ma faci sa zambesc, Dor...Oricum, si femeile spun fel si fel si barbatii cred..happy Sau nu?happy



Publicat Acum peste 2 luni

Cred ca pentru o femeie e important sa se simta femeie, sa-si simta feminitatea...Si daca pe aceasta doamna din text machiajul, tinuta, coafura...o fac sa se simta femeie...ok..

Si mai este ceva: poate ca fiecare ditre noi reusim sa tinem pasul cu moda ..desi cred ca la un moment dat nu mai reusim...dupa un timp...si si asa cred ca avem tendinta sa ne facem coafura si machiajul din vremurile de glorie...Cel putin asa am avut eu impresia la doamna despre care am povestit in text..



Publicat Acum peste 2 luni

Lasand gluma la o parte, e vorba de eleganta si distinctie pe care unii si-o pastreaza pana la adanci batraneti..E vorba de hmm...ce fel de viata o fi avut aceasta femeie, care si acum la anii acestia, se aranjeaza si machiaza si arata atragatoare...si are chef sa arate asa...happy....si e vorba de trecerea timpului...care trece pentru toti...oameni simpli sau celebritati...



Publicat Acum peste 2 luni

Dor de doi...In privat mi-a spus un tip cum vad barbatii chestiunealaughing



Publicat Acum peste 2 luni

Buna seara, Marye...

Imi imaginez....din ce degaja aceasta femeie...



Publicat Acum peste 2 luni

Da..happy



Publicat Acum peste 2 luni

happy stiu, dar am venit cu alta perspectiva, mai prozaica/tragi-comica (let s say)

Autentificare