Blog

Doamna cea blonda

Autor Freida
Publicat pe 09/05/2019
21 comentarii

Am remarcat-o la cumparaturi. Eu in blugi, lipa, lipa, sa ajung sa iau tot ce trebuie si sa ma intorc rapid inapoi. Pe la sectorul cu legume mi-a sarit in ochi. Parul blond, infoiat, in stilul anilor ‚70 si imbracamintea stilata: o haina de piele lunga, de o nuanta rosie-visinie, machiajul , pantofii simpli, dar eleganti, cu un pic de toc, fusta neagra care se vedea de sub haina de piele, bijuterii destul de vizibile, dar nu eclatante. Niste kilograme in plus, firesti, dar corpul odata, banuiesc, foarte ispititor, tot si-a pastrat alura...

Era o prezenta sclipitoare, disonanta, printre cumparatorii de legume si alte de ale gurii , cumparatori in blugi si in goana.

Prima data am vazut-o acum trei ani. Cred ca are cam 70 de ani. Merge pe jos la cumparaturi si pleaca tot pe jos de la supermarkt. Sigur sta undeva in apropiere.

Anul trecut nu am mai vazut-o deloc vreo trei luni . O fi fost bolnava?

Azi i-am intalnit privirea: ochii albastri cu o cautatura placuta, pleopele cu fard albastru, un ruj rosu nu foarte strident, si obrajii fardati, usori cazuti...Chipul insa mai are destul din stralucirea si feminitatea de altadata.

O femeie tanara si frumoasa in anii ‚70-‚80, pe vremea cand se lansau hippi si Kathleen Turner era in mare voga. Chiar seamana cu aceast actrita. Isi poarta anii elegant si isi duce misterele la fel de elegant. In privirea aceea a ei simteai o viata stralucitoare candva si povesti de dragoste trecute, pline de sarm si mister...Si timpul..

https://youtu.be/b5r3ovBk308
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Buna seara Uitucule...Cred ca dna respectiva a avut o viata plina si glamuroasa..Nu statea ore in sir online pe matrihappy)Publicat Acum peste 2 luni

@Marye, nu eram chiar atat de chior.

@Freida, acum inteleg mai bine.Publicat Acum peste 2 luni

Doamna din text e vieneza...Publicat Acum peste 2 luni

Dar tu din ce oras esti? Ca-mi pica fisa. tonguePublicat Acum peste 2 luni

Era o poza pe facebook cu un cuplu. El insarcinat. Ea supla. Dedesupt era tradusa poza. El era de fapt o ea, care a vrut sa devina barbat. Ea era un barbat, care a vrut sa devina femeie.

In ziua de astazi ne putem astepta la orice.Publicat Acum peste 2 luni

Asa o fi?happy)

Well, cred ca nu era Conchita, ca e bruneta..si sa se plimbe ea asa prin mall la Bucuresti, nu cred...Publicat Acum peste 2 luni

Din spate era. Din fata nuup. Parca era un tap blond. happy))

@Freida, de la femei ne inspiram, dar nu ne iese asa de bine. happyPublicat Acum peste 2 luni

Ma faci sa zambesc, Dor...Oricum, si femeile spun fel si fel si barbatii cred..happy Sau nu?happyPublicat Acum peste 2 luni

Acum vreo 4 ani, pe cand nu purtam ochelari, dar aveam de gand, eram in mall-ul din Baneasa, cand in departare imi sari in ochi un corp fff suplu, parul blond, peste umeri. Am mers un pic mai repede pt a vedea mai bine, ca fara ochelari si la distanta ... In fine. Cele 2 persoane s-au oprit in fata unei vitrine. Blonda vazuta la distanta, cu corp suplu, avea cioc. La naiba.

Asa ca fiecare se poarta asa cum ii place si cum ii sta bine. big grin

@Freida, barbatii pot sa spuna multe, dar depinde de femeie sa-l creada sau nu. tonguePublicat Acum peste 2 luni

Cred ca pentru o femeie e important sa se simta femeie, sa-si simta feminitatea...Si daca pe aceasta doamna din text machiajul, tinuta, coafura...o fac sa se simta femeie...ok..

Si mai este ceva: poate ca fiecare ditre noi reusim sa tinem pasul cu moda ..desi cred ca la un moment dat nu mai reusim...dupa un timp...si si asa cred ca avem tendinta sa ne facem coafura si machiajul din vremurile de glorie...Cel putin asa am avut eu impresia la doamna despre care am povestit in text..

Autentificare