Blog
poza autor blog

Bărbatul nevorbitor

Autor Freida
Publicat pe 27/02/2024
3 comentarii

Eu în principiu sunt o ființă sociabilă, sau destul de sociabilă, și sunt în stare să dezvolt o conversație. Desigur că depinde și de context și de personele aferente contextului...căci dacă se apucă niște inși să vorbească despre mașini unelte, cu siguranță nu mă bag în discuție.

Mă refeream la discuții generale, atunci când te bagi în vorbă cu cineva...

Există unii bărbați, cărora nu le prea place să vorbească. Te așezi la masă cu el, în speranța unui dialog plăcut măcar...Și te trezești vorbind singură, căci el nu prea reacționează, indiferent ce temă abordezi...Degeaba povestești tu despre excursii, sau ce film interesant ai văzut, sau ce ai pățit în ultima vreme sau mai știu eu ce...Neca, neca, așa că la un moment dat te oprești intrigată, căci nu ințelegi ce Dzeu ar trebui să vorbești cu acest individ....Parcă el așteaptă să termini de bătut câmpii, ca să atingă el subiectul forte al discuției...Care la mine nu mai vine, căci imi iau jucăriile și plec...

Nasol e și când îi scrii ceva pe telefon, îți dă un răspuns monosilabic, deși tot el ți-a vrut numărul de telefon, și nu i-ai scris nu știu ce mare scofală...Și pe urmă iși dă setările alea pe invizibilhappy))

Nu pot să-mi imaginez vreun soi de urmare cu un astfel de bărbat.

E foarte nepoliticos acest mod de a proceda. Eu nu insist, vai, Doamne! Nu hărțuiesc pe nimeni pe telefon, cu atât mai puțin în viața reală. Mie îmi este clar că acest soi de bărbați sunt obișnuiți cu hărțuirile pe telefon și iși iau ei din timp măsuri de precauțiehappy)) Și nu te vrea, căci prea bați câmpii, sau nu îi place freza ta sau cum te îmbraci sau mai știu eu ce...

Dacă nu funcționează un minim de chimie de la bun început, it.s over...
Comentarii

Publicat Acum 6 saptamani

Ah da? Eu am dat de insi care nu vorbesc despre Ei, Insa vor da stie totil despre tinehappy



Publicat Acum 6 saptamani

Curiozitatea este ceva natural, așa că nu putem judeca femeile, doar pentru că pun întrebări, însă am toată stima și respectul, pentru cele care sunt în stare să vorbească și să povestească, oricând și despre orice, fără să pună întrebări.



Publicat Acum 6 saptamani

Depine de viata...anterioara.
Dar sunt bucuros sa aflu ca exista si femei care afirma/ povestesc. In general, femeile intreaba.

Autentificare