Blog
poza autor blog

Ferentarizarea ca optiune in viata in loc de colinde

Autor Freida
Publicat pe 27/12/2022
1 comentarii

Unii dintre noi am avut un Craciun frumos, linistit, alaturi de rude sau prieteni, cu mici bucurii si rasfaturi...Ne-am retras pentru cateva zile in aceasta atmosfera, lasand lumea onlineului, mai ales a celui matrimonial, la o parte.

Am ascultat colinde, ne-am bucurat de o revedere, ne-am scapat la o felie de cozonac sau de tort cu crema cu nuci...Ne-am gandit la familie, care uneori e departe, sau la cei apropiati, mai ales sufleteste..ne-am bucurat de un pic de feerie de sarbatori..

Dar nu toti pot asta. Unii sunt tulburati de la natura si cu atat mai mult li se sporeste tulburarea in preajma sarbatorilor. Unii nu au stare si pace, macar de sarbatori. Nu tulburarile digestive sunt de vina, ci alt gen de tulburari.

Circul de Ferentari e optiunea lor in viata. Atata mai pot, atata le-a mai ramas. Imprastierea mizeriei, tare, galagios, caci asa au invatat ei in viata.

Nu stiu daca sa-i compatimesc pe acesti nefericiti ai soartei...E trist cand unii imbatranesc asa mizer, neimpacati cu sine, cu lumea, cu femeile, intr-o revolta totala si generala ca lumea nu vrea sa fie un Ferentari generalizat si nu vrea sa functioneze dupa propria lor mizerie morala.

Sunt oameni care scriu/vorbesc despre frumusetea sufletului, despre bine, despre frumos. Da, stiu, exista si multa ipocrizie, dar exista si oameni pe care viata nu i-a transformat in niste mizerii, indiferent ce le-a fost dat sa traiasca. Adica oameni care nu au ales ferentarizarea ca mod de a trai, simti, de a se exprima, de a "evolua" in viata...

Pentru acestia las un colind:
https://youtu.be/1cTDpG-XSj0
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Pentru unii care nu inteleg, as vrea sa precizez ca familie nu inseamna neaparat sot si prunci, ci si sora, frate, nepoti, parinti....

Autentificare