Blog
poza autor blog

Icebreakeri

Autor Freida
Publicat pe 02/11/2022
0 comentarii

Dap, o conversatie ar incepe cu ceea ce se cheama icebreakeri...Niste replici, o gluma ceva, care sa sparga gheata, sa creeze atmosfera propice unei conversatii.

Cam asa ar trebui sa fie si pe un blog. O discutie ar trebui sa fie animata. Doar ca unii animatori de ghetou incep cu jigniri , asa cum au invatat ei "dupe blocuri", la ei acasa, unde s-au format ca insi.

Rafinamentul de ghetou e o chestiune delicata. Femeia de pe blog trebuie dezghetata, tratata cu mijloace antiinghet incepand cu un croseu de stanga, o lovitura sub centura, un pumn in nas si la sfarsit o galeata cu apa rece, ca sa se dezmeticeasca. Astea sunt mijloacele antiinghet ale aceluia care stie sa fie barbat doar fiind mitocan. (Despre tema asta am mai scris).

Desigur ca astfel de indivizi nu apuca ei sa-si desfasoare tot arsenalul, caci orice manifestare de testosteron de acest gen are si recul.

Mai sunt si altfel de icebreakeri. De exemplu umbla liberi pe diverse siteuri profeti si propavaduitori care incearca sa te intoarca spre ADEVAR si Dzeu (scriu cu majuscule cum a scris respectivul), incepand cu a te critica si a da cu tine de pamant, desi nu ai apucat sa spui mare lucru. Dar el, carele pe toate le stie si a atins ADEVARUL, are datoria suprema sa te scuture sa te trezesti. Dap...Omul e foarte ocupat cu propaganda intru adevar (nu stiu care adevar) si probabil mustruluieste toate damele care nu aproba pozitivhappy))) aberatiile rostite (scrise) agresiv de maria sa, profetul onlineist. Iti tranteste una asa in cap, un calup de gheata, ca sa intelegi ce vinovata esti ca nu aderi la adevarul lui subcultural. Dap, este si asta un soi de icebreaker.

Dupa parerea mea, acesti indivizi nu au nimic de a face cu acel ADEVAR...Agresivitatea, fie ea si cea verbala, nu are de a face cu Dzeu ..Mai degraba ei au de a face cu niste scheme de tratament si niste sectii de psihiatrie.

Alt gen de icebreaker este al unora care se simt conectati la univers. Te iau din scurt cu fel de fel de intrebari, sa te diagnosticheze la ce nivel de dezvoltare spirituala esti, ei detinand (iarasi!) marele adevar, ei fiind fiinte superioarele muritorilor de rand, poate descendenti directi din Anunnaki, inzestrati cu puteri supraomenesti. Treaba mai trista este cand iti arunca arogant in fata diagnosticul de fiinta aflata la genuntiul broastei in materie de dezvoltare spirituala, caci stiu ei ce stiu si nu se incurca cu orice vietuitoare de rand...Deh, aroganta asta agresiva zic si eu ca nu are de a face cu nici un soi de dezvoltare spirituala, ci cu o micime spirituala...

Eh, nu cred ca am tratat exhaustiv problematica icebreakerilorhappy Daca mai vreti sa adaugati ceva, e liber la scrishappy
Autentificare