Blog
poza autor blog

Reflectii de seara

Autor Freida
Publicat pe 29/10/2022
1 comentarii

Da, niste apa pentru ceai...Ceai de ghimbir cu lamaie. Si cu miere. Mi s-a rupt acul de crosetat...Tra' sa-mi iau altul. Saptamana viitoare. Vreau o patura din aia, cu patratele bunicii. Tocmai ce am invatat sa crosetez patratele.

Crosetatul si muzica house sau de saxofon ma ajuta sa reflectez..La tot ceea ce s-a intamplat in ultimul timp. Da, au mai facut primarii proiecte cu fonduri de la UE, au asfaltat , au facut locuri de parcare, casuta la locul pubelelor de gunoi. Mi-ar place sa cred ca intr-o zi vor invata oamenii sa pastreze curat si chiar sa sorteze gunoiul.

Tineretul din familie isi duce viata inainte, isi face planuri marete, investitii pentru viitor, imparte banii cu doua maini etc. Frumos. Io la anii aceia nici nu visam la asa ceva. Io generatie de sacrificiu..Ca si parintii tineretului...

Inca mai exista oameni care zic ca n-ai facut nimic in viata, daca nu ai familie si copii. Si inca exista foarte multi oameni care nu au citit o carte in viata lor. Ma uit la ei, nu scot un sunet si plec mai departe. Ca daca ma apuc sa zic, as zice multe. Dar tac. Nu pentru asta eram acolo. Zic sa ma uit numai la ceea ce oamenii au bun in ei si restul sa ignor..

Unii oameni au imbatranit. Prea mult, prea iute. Nu stii daca ii mai apuci in viata data viitoare...

Iubirea...Pentru cei tineri. Pentru mine amintiri...It's too late...

Ma duc sa-mi beau ceaiul. Sau poate un vin asta seara...Si muzica lui Vincent...

https://youtu.be/HbZ-bcCxQPg
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Tocmai ce am fost in Ro..de am vazut strazile asfaltate... zic sa-ti caut alt maidan unde sa scuipi...Cat despre acul de crosetat, l-as viri in antigel pe orificiul din dos...

Autentificare