Blog
poza autor blog

Scrisoare catre tataie

Autor Freida
Publicat pe 05/09/2022
1 comentarii

Draga tataie,

Io sunt sanatoasa bine ceia ce iti doresc si a lu matale, care iesti cu coloana stramba de mai dintotdeauna, care ieste.

Ma bucur, zau, tataie ca mai iesi la preumblare pe coclauri, desi te latra canii si mamaia arunca cu facaletu dupa a lu matale. Da, nah, stiu, tataie,ca iti trebe si matale aier curat, desi vezi matale ca se lasa funingine pe drumul pe unde treci .Da maine sper sa fie frumos sa ai si matale zile senine cand nu mai scuipi spurcaciune din gatlejul a lu matale...Boala grea, tataie...Io iti doresc sa te vindeci de spurcaciune si sa te indrepti de coloana, desi mamaia a zis ca nu mai e leac si ca te duci , mult nu mai ai...

Daca nu ti-o fi asa rau, du-te pana la gara si da si matale un buchet de flori la ceferista,,,,sa aibe si ia ce sa dea de infulecat la magarii din curtea garii..

Hai ca te las tataie, fiti-ar funinginea a dreaq si multa sanatate!

P.S. acesta este un pamflet . A se trata ca atare.
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Tataie, matale esti in faza terminala. Se pare ca nu prea ai zile senine...Accesele iti sunt tot mai dese si desalate. Iar ai uitat sa-ti iei pastilele? Nu mai uita, tataie. Ia mai multe, ca sa fie sigur.

Autentificare