Blog
poza autor blog

Mediocritatea ca virtute

Autor Freida
Publicat pe 16/04/2022
1 comentarii

Asta e ultima mema constatata...Mema in primul inteles din definitia din DEX.
Sa fii mediocru, sa faci ca toti ceilalti, sa nu faci nimic diferit, sa te afunzi in prostia/prosteala comuna si sa fii fericit. Mai ales sa fii fericit asa! Asta e o adevarata virtute si ma intreb daca e din nascare sau se dobandeste in timpul vietii.

Desigur ca o asa mediocritate are implicatii si in planul romantic al vietii. De ce naiba nu poti sa te bucuri si sa fii fericit/a cu cineva care iti trimite imagini kitschoase de buna dimineata si iti spune "te iubesc", desi nu stie sa spuna de ce te place si de ce vrea sa fie cu tine, care posteaza pe un site de socializare citate pline de intelepciunea lui Dorel sau Dorelei aflat/e in cercetarea adevarului profund al vietii, chiar daca el/ea calca voios in toate strachinele posibile? De ce sa nu fii fericit/a cu un astfel de individ/a, sa te bucuri intens de momentul daruit din inima sa? Zburdalnica si lipsita de continut dealtfel.

Ei, eu nu pot fii fericita cu Dorel...Nu pot si pace! Mi se face pielea de gaina cand ii citesc pozele kitschoase de buna dimineata, pe care dealtfel nu mi le trimite numai mie, ci le preia de la alte amice si pe urma mi le lanseaza si mie. Nu pot sa fiu fericita cu Dorel, care nu stie ce vrea de la viata, doar isi traieste momentul, si ala kitschos, desi se straduie din rasputeri sa para un gentleman. Un gentleman kitschos , sau in cel mai fericit caz un gentleman rustical.

"Te iubesc" le-a mai spus si altora, fara prea mult discernamant. Cica a fost in faza ochelarilor roz de la inceput. Adica Dorel cade in faza asta foarte usor, neavand prea mult discernamant. Si in plus o temeinica instabilitate emotionala. Pe urma posteaza pe un site de socializare citate despre cum este el victima femeilor, care au profitat de el, de seriozitatea si caracterul lui adevarat. Ca si de banii lui. Caci Dorel a invatat sa cumpere. De la cadouri kitschoase pana la dame de companie, profi sau amatoare, de exemplu sotii care nu se ajung cu banii.

Dorel a invatat sa faca si bani, desigur, sa nu va imaginati cumva ca s-a spetit pentru cine stie ce metode sofisticate de castigat, cu multa scoala si munca, ci na, mai asa, daca se poate si la colt de strada cu vreo marfa ceva sau diverse servicii foarte private. Dar stiti, hotul neprins e negustor cinstit.

Dorel are gura mare, unde apare el nu mai are nimeni loc sa vorbeasca, toata lumea trebuie sa ii asculte lauda de sine si sa aplaude, sa-l laude pentru ce deosebit si unic este el. Foarte impresionant in societatea lui mediocra.

Prin urmare Dorel este plin de virtuti.

Ma gandesc cand sa-i dau block, ca deja m-a coplesit cu atata amar de virtuti. Care mie imi lipsesc. Si de care mi-e lehamite.

P.S. Acesta este un cvasipamflet. A se tratat ca atarehappy

mémă, meme s. f. Idee sau tipar comportamental care se răspândește prin imitație în cadrul unui grup social. ◊ p. ext. O idee, de obicei hazlie, materializată într-o imagine, un clip sau un text, care se răspândește prin intermediul internetului. Din engl. meme

https://dexonline.ro/definitie/mem%C4%83
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Multumesc...Am ajuns la faza in care ii dau pas lui Dorel...Decat cu Dorel, mai bine farahappy
Succes si tie Alexahappy

Autentificare