Blog
poza autor blog

Nimicuri de femeie

Autor Freida
Publicat pe 01/02/2022
2 comentarii

Se poate intampla ca la un moment dat sa fi intalnit pe cineva...Un barbat care sa iti umple inima de iubire, cu care sa iti imaginezi ca-ti vei petrece viata, in care sa crezi ....si caruia sa ii impartasesti nimicurile tale de femeie...Un ruj, un fard, un ciorap lycra, o spaima, o neputinta...

Sa-l simti alaturi si sa te linisteasca, sa iti arate ca exista solutii. Caci el e barbat si el le poate pe toate...El e tovarasul tau si te sustine, atunci cand cazi prada nimicurilor tale de femeie...

Sau nu...Le strangi pe toate intr-o cutiuta si pleci iar la drum. Sa fii puternica mereu, iar si iar..
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Buna ziua, inainte de toate.

Nu asteptari mari, ci asteptari de la ceea ce s-ar numi un partener, tovaras. Daca virgula cu un astfel de partener nu poti vorbi, atunci cu cine? Asta era ideea.

Sunt multe femei care duc tragedii in ele si nici nu mai indraznesc sa vorbeasca despre. Si pot spune la fel despre barbati. Caci, zicala ceea, si barbatii mai plang cateodata. Cine si cum se descurca cu problema, e material pentru carti despre copying. Sau rezilienta sau cum vrei sa-i mai spui.

Exista multe slogane preumblate cu succes ...Si unii chiar cred in elehappy



Publicat Acum peste 2 luni

Da..
recunoastem paternul asteptarilor mari de la un "partener-tată"(protectie, ridicare, salvare, dezvoltare, şamd)

si ne amintim, spre finalul materialului si zicala: "sunt multe femei puternice azi, iar celelalte sunt .. doar fericite"

feminitatea fiind o continua vulnerabilitate, dar cu toate vindecarile interioare realizate

Autentificare