Blog
poza autor blog

Regrete inutile

Autor Freida
Publicat pe 09/11/2021
1 comentarii

Uneori imi amintesc din trecut ce ma mai perpeleam cand o relatie se termina...nu tocmai frumos..

Cum as fi putut sti atunci ca inca mai pot intalni barbati cu adevarat educati, indiferent de universitatile de pe cv, care stiu sa aiba rabdare, sa nu insulte pentru toate nimcicurile, stiu sa fie diplomati si sa ti se adreseze cu multa grija, pentru ca le pasa, sa iti sara in ajutor fara sa puna multe intrebari...sa fie gentlemani cu adevarat...Asta e educatia, dincolo de toate universitatile si cursurile postuniversitare..Chiar daca acesti oameni nu vin din familii cu pedigree..

Nu sa se tot vaite si sa se scuze si sa gaseasca mereu pretexte, pentru lucruri pentru care nu au chef de fapt...plus ca le-ar usura oleaca buzunarul..Nu sa insulte pentru toate nimcurile din inalta lume suprarealista in care le salasluieste creierul..Asta nu inseamna decat micime omeneasca...Probabil ca unii au nevoie sa ii scuture ca lumea soarta...sau universul, ca sa inteleaga cum e mersul lumii...

Nu am nici o indoiala ca undeva se va realiza echilibrul de forte...happy
Comentarii

Publicat Acum peste 2 luni

Singurele regrete care ar fi legitim sa ramana dupa o despartire cu surle si trambite ar fi cele legate de risipa de energie si de timp pentru o persoana care nu merita, care nu te intelege, careia nu ii pasa. Sau, in cazuri mai complicate, pagubele lasate in urma de o astfel de persoana..

Si daca stii ca ai facut tot ce iti era omeneste posibil sa faci pentru o astfel de relatie si tot nu a ajuns, atunci nici nu ai ce sa-ti reprosezi sau sa traiesti ani de zile cu vini pe care nu le ai..Cum din pacate am constatat pe ici, pe colo..

Autentificare