Blog
poza autor blog

Trezitul

Autor Freida
Publicat pe 12/10/2021
0 comentarii

Adevarul e ca sunt aici pentru maxim socializare...Daca e sa aleg un scop dintr-o lista de scopuri la rubrica "Aici pentru"de pe un site de dating...Realitatea nu imi lasa prea mult timp liber, mai scriu din cand in cand cate ceva...aici si nu altundeva, pentru ca m-am gandit ca aici nu e tocmai Academia Romana, chiar daca , din cand in cand m-am izbit de academicieni obsedati de virgulite ..

Dap, tema de azi e "trezitul"...Sincera sa fiu , a trecut mult timp de cand a trezit ceva in mine vreun text plin de profundeturi si citate de intelepciune yinyangiana sau kamasutrana , sau din intelepciunea vreunei dive care si-a trait bine viata si la 80 de ani imbracata in haine de firma si cu o coafura noua in fiecare zi isi etaleaza intelepciunea..

A, pardon, mai sunt si citate din Maria Tereza si alti autori preocupati de dezvoltarea spirituala..

A trecut mult timp de cand "magia" transmisa online de vreun intelept al patului a trezit oarece in mine...Multi e si foarte destepti...sau dastepti...happy Dar stiti, toate drumurile se vor a duce la Romahappy

Era o vreme cand ma agitam sa combat tot felul de psihopupu cu energie interminabila...Sau plini de prejudecati si alte cele...

Despre psihopati am scris destul...Restul gasiti in carti si, daca aveti noroc, intalniti macar unul in viatahappy)) Succes!

De la politeturi standard pana la a sti exact cu ce se manaca unul sau altul e un drum lung... Trebuie sa subliniez ca realitatea e mult edificatoare in acest sens..

Am vazut toate filmele online cu subtitrare romaneascahappy

Trebuie sa mai spun ca au existat oameni care au trezit simpatie si unii care, din pacate, au trezit doar scarba si doar asta pot trezi..

Pana una alta , fiecare e la alta faza cu "trezitul"...Eu raman la trezitul in realitate (nu la realitate)...Senzatiile sunt mult mai intense si, daca stii sa citesti printre randuri, totul poate fi extrem de surprinzatorhappy

Mie mi-e bine asa: in realitate si neconectata la Univers..Banuiesc ca Universul s-a conectat la mine candva...happy

In rest as spune: treziti-vahappy Dar sa nu interpretati gresithappy)
Autentificare