Nicodim, 50
Brasov, Romania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

Nicodim

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 50
Zodie: Fecioara
Tara: Romania
Oras: Brasov

Aspect fizic

Inaltime: Spun mai tarziu
Greutate: Spun mai tarziu
Constitutie: Spun mai tarziu
Culoarea Parului: Spun mai tarziu
Culoarea ochilor: Spun mai tarziu
Rasa: Spun mai tarziu

Stil

Fumator: Spun mai tarziu
Consum alcool: Spun mai tarziu
Vegetarian: Spun mai tarziu
Limbi vorbite: Spun mai tarziu

Viata si familie

Stare civila: Spun mai tarziu
Am copii: Spun mai tarziu
(Mai) vreau copii: Spun mai tarziu

Profesional

Studii: Spun mai tarziu
Statut angajat: Spun mai tarziu
Domeniu de activitate: Spun mai tarziu
Venit lunar (€): Spun mai tarziu

Personal

Religie: Spun mai tarziu
Aici pentru: Spun mai tarziu
Interese: Spun mai tarziu
Descriere proprie: Iubirea este singura trăire care poate transcende spaţiul şi timpul.”
Şi probabil singura care nu răspunde la întrebarea „de ce?”. Singura care rămâne în picioare după orice demontare logică. Singura care nu are nevoie de motivaţie.
Poate înfrumuseţa, poate speria, poate da sens. Dar nu se poate explica pe sine. Înfloreşte firesc atunci când i se oferă condiţii. Un climat cald. Un suflet frumos. O minte deschisă. O întâlnire cu un om diferit. Un om în care iubirea a înflorit. Şi care oferă cu naturaleţe. Cineva care se bucură de un zâmbet. De o privire clară.
O prezenţă tot mai pregnantă şi mai plină. Un soi de „Mă simt bine aici, cu tine. Timpul stă pe loc. Şi mai vreau.” De fiecare dată, mai mult. Şi mai mult. Cu timpul, o legătură care rămâne. Care-şi pune amprenta în cel mai binecuvântat mod posibil. Fără prea multe cuvinte. Fără explicaţii. Plin de recunoştinţă. Un timp care ne transformă. Un om care ne iubeşte dincolo de raţiune. Dincolo de tot ce-i omenesc. Şi totuşi, în cel mai omenesc mod posibil.
Doi oameni care se înţeleg chiar şi când tac. Mai ales când tac. Doi oameni care curg în acelaşi timp. În acelaşi ritm. Spre acelaşi loc. Curg unul în celalălt. O prietenie cu momente erotice.
Sunt clipe de nedefinit acelea când două suflete îşi vorbesc într-o limbă ce nu poate fi înţeleasă decât de ele, când tot ce-i omenesc tace.”
Comentarii

Statistici profil
  • 229Vizualizari
  • Acum peste 2 luniUltima vizita
  • 04/07/2019Membru din
Zodie
Ultimele articole
21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult

14/03/2018

Cum si de ce pot retelele de socializare sa distruga o relatie in zilele noastre.„Cred ca parintii nostri au ramas impreuna pur si simplu pentru ca nu au avut 7000 de persoane care sa ii urmareasca sau care sa le dea „like” la pozele publice atunci cand casatoria sau relatia lor mergea prost. In zilele noastre, cand relatia pe care o avem merge prost, nu trebuie decat sa ne conectam si imediat vom simti acel fals sentiment de securitate si apreciere. Ne masuram valoarea pe baza comentariilor si mesajelor primite, care sunt scrise in cuvinte colorate dar sunt lipsite de profunzime. Astfel, persoana care iti vede adevarata fata si te iubeste in realitate devine o optiune, iar restul persoanelor care vad doar un profil, o r…

Mai mult