Mircea52, 68
Alba Iulia, Romania
Punctaj: 0.00 Voturi: 0

Mircea52

General

Sunt: Barbat
Caut: Femeie
Varsta: 68
Zodie: Varsator
Tara: Romania
Oras: Alba Iulia

Aspect fizic

Inaltime: 170
Greutate: 86
Constitutie: Medie
Culoarea Parului: Grizonat
Culoarea ochilor: Caprui
Rasa: Hispanic/Latino

Stil

Fumator: Nu
Consum alcool: Ocazional
Vegetarian: Nu
Limbi vorbite: Germana

Viata si familie

Stare civila: Singur(a) / Niciodata casatorit(a)
Am copii: Nu
(Mai) vreau copii: Nu

Profesional

Studii: Liceu
Statut angajat: Pensionar
Domeniu de activitate: Altele
Venit lunar (€): 501 - 1000

Personal

Religie: Ortodox
Aici pentru: Prietenie, Casatorie, Relatie
Interese: Arta, Masini / Motociclete, Muzica, Politica, Arte Martiale, Curse de masini, Sport, Calatorii
Descriere proprie: ATÎT PROFILUL CÎT ŞI DESCRIEREA SUNT INTERESANTE DOAR PENTRU CINE DOREŞTE SĂ TRĂIASCĂ PENTRU RESTUL VIEŢII LA CA. 700m DE MAREA MEDITERANĂ, ÎNTR-O ZONĂ DE VACANŢĂ. LIPSA DORINŢEI MOTIVEAZĂ PIERDEREA TIMPULUI CU CITITUL.
Pensionar Ardelean de şcoală veche cu cetăţenie nemţească, 69 de ani educaţie şi caracter extrem de sănătoase,nu am absolut nimic de ascuns, nu am fost încă căsătorit, care ştie să respecte partenera, cu suflet şi inimă deosebite pentru cine merită. Nu sunt prieten cu cearta,scandalul,minciuna,neseri -ozitatea, etc., pe scurt ,, sunt om la locul meu,, .
Doresc să cunosc o femeie (romîncă), cu gîndire practică, cu suflet şi de casă, şi care să-mi dea motiv să o consider ca o parte din mine.
Să fie serioasă şi cu picioarele pe pămînt, fără copii,să nu fumeze, (să vorbească spaniola sau evt. engleza )şi care doreşte să trăiască într-o zonă de vacanţă liniştită şi departe de gălăgia oraşuluui, la ca. 700m de Marea Mediterană, scopul e, prietenie şi eventual, căsătorie, ,,nu îmi doresc pur şi simplu doar un obiect alăturea, ci un prieten adevărat,, nu am preferinţe de vîrstă, ea să decidă.
Locuiesc în Vera/Spania, (după mai bine de 40 de ani în Germania) din noiembrie 2019 în propriul meu Duplex, aproape de apă. Rog numai interese cu intenţii serioase cu POZĂ şi PROFIL COMPLET. Le mulţumesc celor care îmi respectă dorinţele.
................................ ..........................
Sunt trei situaţii în care, din păcate, e prea tîrziu să mai poţi schimba ceva, îţi rămîne doar să regreţi,
şi anume:
a). cuvintele deja spuse
b). săgeata aflată deja în zbor spre ţintă
c). şi şansa ratată (pierdută)
.............întrebări ?
................................ ............................
CEVA SPECIAL pentru ,, ABSCHAUM,, ( GUNOIUL SOCIETĂŢII) să caute sugători în America de Nord, sau la PARLAMENTUL EUROPEAN,acolo e lumea lor, sau să-şi bage treaba acolo de unde au ieşit,nu doresc să mă oblige să le răspund într-un mod extrem de NEPOLITICOS, C L A R O ?.
Comentarii

Statistici profil
  • 67Vizualizari
  • Acum 24 oreUltima vizita
  • 08/01/2021Membru din
Zodie
Ultimele articole
27/10/2020

Depresia este o boala complicata care iti intuneca gandurile si sentimentele. Iti afecteaza stima de sine, energia, motivatia si interesul pentru orice. De asemenea, are impact si asupra relatiei de cuplu.Potrivit psihologului Shannon Kolakowski, in cartea sa "When Depression Hurts Your Relationship: How to Regain Intimacy and Reconnect with Your Partner When You are Depressed" (Cand depresia iti afecteaza relatia: cum sa reinvii intimitatea si relatia cu partenerul cand suferi de depresie), depresia iti diminueaza capacitatea de a relationa cu partenerul si te face sa te indoiesti de relatie. Simptomele precum furia si iritabilitatea pot crea tensiune intre parteneri.Depresia te poate manipula. "Principala caracteristic…

Mai mult

21/03/2018

E aproape imposibil sa-ti uiti fostul iubit. Poti sa il blochezi pe retelele de socializare, sa ii stergi numarul de telefon si sa eviti toate locurile in care ai putea da peste el.Dar, in cele din urma, nimic din toate acestea nu va functiona. Daca exista vointa, exista si o cale. Cu alte cuvinte, indiferent cat de mult incerci sa il „stergi” din gandurile tale, el va gasi o modalitate de a aparea din nou.Recunosc ca, uneori, ma gandesc cu nostalgie la fostii iubiti, cu care nu am vorbit sau pe care nu i-am mai vazut de cativa ani. Uneori imi doresc sa fiu iar cu ei, sa radem la glumele pe care doar noi le stim si sa ne prefacem ca relatia noastra a fost excelenta.Problema este ca, atunci cand fac asta, uit de momentele i…

Mai mult